Nejak to dopadne...

17. 4. 2009 19:06
Rubrika: My diary :-)

Ach jo, dneska je pátek a já se docela děsím příštího týdne, protože dělám přímačky....třikrát :-( Spolužák Pája, který s oblibou všecko násobí třikrát, by mě teď dal za pravdu...

S tím souvisí taky to, že sme skysli dneska ve škole až do podvečerních hodin :-( Ale co se dá dělat...S Hankou a s Verčou sme si řekly, že pokud ty přímačky uděláme a dostanem se nekam, tak skočíme do fontány před naší farou :-))

,,Ty deš na farářskou školu?´´ ptal se mě spolužák MIchal, když se po třídě rozkřiklo, že si dám jednu z přihlášek na Bigy.(Tady je vidět jak nekteří lidi májí o bigy mylné představy).Ale tak kdo zná Michala tak pochopí. (Dneska nám ukazoval svoju žákovku-o ty známky by nešlo, ale furt má nejaké provokace-má na přední stránce nalepené svaté obrázky a na druhé rači pomlčím).
,,S tebe bude farářka?´´
Vysvětlovat MIchalovi, že Bigy je uplně normální gympl fakt nemá cenu....

Tak snad to nejak dopadne....další přihlášky mám na gml a na pedagickém lyceu.Pokud ovšem nenapíšu že 6+5 je 13 jak je mojím zvykem....=)
Tak na mě ve středu, čtvrtek a pátek myslite :-)

Zobrazeno 1040×

Komentáře

Markéta Valová

tak ta 13 je asi fakt moje šťastné číslo...13 mám svátek...pak 130 sem měla číslo, a byla sem 13....já su tak ráda že sem se na bigy dostala a Pája by řekl třikrát!!!!ještě za to že si tam ty a Hanka...a strávíme spolu 4roky na jednom pokoji...to bude sranda.....

Markéta Valová

když ten tvůj překlep nevidí šnycl tak v pohodě, ptž ten tě sprdne aji za mě a mně.....Mě se to nikdy nechce rozepisovat a dycky píšu mě....(a zas tam mám chybu má tam byt mně)

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková